Ügyfeleink véleménye a forgalmazott termékekről és a cégünkről


Mivel már a forgalmazott márkák kiválasztásánál is a minőség volt a szempont, így csak akkor vagyunk elégedettek, ha ez nem csak a termék használata során jelentkezik, de mind a kiszállítás, mind a kapcsolattartás során. Partnereink, ügyfeleink visszajelzéseit mindig nagyon komolyan vesszük és a legrövidebb időn belül reagálunk a felmerült kérésekre, legyen szó akár szállítási idő módosításról, akár a megrendelt mennyiségek megváltoztatásáról.

Az Af.Analog Kft-vel 2015. óta állunk üzleti kapcsolatban. A rendelések felvétele, a dokumentáltság, az okmányok nyomon követhetősége nekünk elsődleges szempont volt a kiválasztásuk alkalmával.
Minden úgy történt a gyakorlatban is, ahogy a bemutatkozáskor Attiláék elmondták.  Az általuk forgalmazott termékek minősége kitűnő, soha nem volt minőségi kifogás a termékekkel kapcsolatosan. Nyugodt szívvel tudjuk továbbértékesíteni a termékeiket!  Egy maximálisan megbízható, korrekt, hiteles, segítőkész és együttműködő céget ismertem meg az AF.Analóg Kft-ben. Csak ajánlani tudom Őket, mint üzleti partnert.

 File László, ügyvezet

Hírös Agrária Kft
 

  • hirosagrarialogo1
A megrendeléstől a telephelyre való leszállításig 5 nap telt el, ami a műtrágya termék esetében szerintem kimondottan jó. A termék hibátlan és gyári kiszerelésben és gyári CMR-rel érkezett, a felhasználás során sem volt panaszom a minőségre. Pontos és valós információkat kaptam ár tekintetében ill. a szállításról is folyamatos kapcsolattartásról tudok beszámolni.
Már több mint 5 éve használom a LUBOFOS ÉS LUBOFOSKA  termékeit gyümölcsös és szántóföldi kultúrában és meg vagyok elégedve a lengyel műtrágyákkal.

Farkas László őstermelő,
Porcsalma
 
  • partner vélemény kép
Minden kapcsolat alapja legyen az bármilyen színtű, a tisztesség. A tisztesség bizalmat indukál, a bizalom gyümölcsöző üzleti kapcsolatot teremt, az pedig személyes barátságot szül. Így alakult ki a mi kapcsolatunk a családi vállalkozással az AF Analog Kft.-vel az elmúlt tíz évben. Büszkék vagyunk rá, hogy szinte egyedülállóan a mi kis 500 ha-os gazdaságunkat kiemelten a nagyobb partnercégekkel egyenrangúan kezelik.

Légrádi Miklós, egyéni vállalkozó,
Lengyeltóti
 
  • vélemény légrádi miklós