Menü

Takarmányipari alapanyagok

A takarmány előállításához szükséges adalékok, egyebek

A takarmány alapanyagokra szigorú szabályok vonatkoznk, mind arra, valójában mi isminősül annak, mind a jelöléseikre és felhasználásukra. Ezeknek az előírásoknak és szabályoknak megfelelően forgamazzuk az alábbi takarmányipari alapanyagokat:

  • cukorrépa pelet
  • melasz
  • halliszt (60%, és 62 %-os)
  • halliszt 60 % fehérje tartalom- ebből hal 80% szója 20 %
  • halolaj
  • növényi eredetű halliszt pótló
  • állati eredetű halliszt pótló
  • burgonyafehérje
  • burgonyakeményítő
  • tejpor
  • savópor
  • cink-oxid
  • cink-szulfát
  • vas-szulfát
  • magnézium-szulfát
  • magnézium-oxid
  • réz-szulfát
  • nátrium-tripolifoszfát
  • pirofoszfátok
  • MCP
  • DCP
  • Zöldségszárítmányok és porok
  • Hemoglobin
  • Monoetilénglikol
  • Foszforsav
  • Ipari és takarmány zsír
  • Malátacsíra
  • Kazein