Menü

Prémium granulált műtrágyák

Műtrágyák a Grupa Azoty-tól

A Grupa Azoty műtrágyái kielégítik a mezőgazdasági termelők és a kertészek növekvő igényeit. A termék kínálatot a piac igényei szerint bővítik és tökéletesítik. A kínált műtrágyák nem csak a hozam növelését, a termés biológiai értékeinek javítását, de a természet védelmét is segítik.

A Grupa Azoty a legnagyobb lengyel vegyi üzemeket egyesíti, azaz a  Tarnów, Kędzierzyn-Koźle, Police, Puławy és Gdańsk üzemeket. Így a termelési kapacitásukat tekintve Európa legnagyobb nitrogén és többkomponensű műtrágya gyártóivá váltak.

Hiszik, hogy minél tökéletesebb növényváltozatokkal rendelkezik a mezőgazdasági termelő, annál fontosabbak a jó műtrágyák és az észszerű  trágyázás, hogy a legprecízebb módon segítsék a növények növekedését.

A Grupa Azoty eleget tesz a világ legmagasabb szabványainak: az ISO 9001 minőségirányítás, az ISO 14001 természetre gyakorolt hatás, valamint a PN-N 18001 munkavédelem és higiénia terén az Integrált Irányítási Rendszereknek megfelelően. A világszintű szabványok betartása nem csak a termékek korszerűségéről, hanem mindenekelőtt a minőségéről tanúskodik.

A bemutatott műtrágyaajánlat igen hatékony trágyázást tesz lehetővé, amely nemcsak a növények termékhozamának nagyságát és „megbízhatóságát” növeli, hanem a pénzügyi megelégedettséget is.

Műtrágyák tárolása

    • műtrágya tárolása
Az 500 kg tömeget meg nem haladó rugalmas konténereket legfeljebb 3 rétegű halmokban lehet tárolni, amennyiben tömegük meghaladja az 500 kg-ot, akkor csak 2 rétegű halmokban.