Menü

Kristályos műtrágyák - Prémium

Műtrágyák a Grupa Azoty-tól

A Grupa Azoty kristályos műtrágyái a figyelmet a tágan értelmezett agrárágazat felé irányítják, különös tekintettel a gyümölcstermesztőkre és kertészekre, akik fedett és fedetlen termesztéssel egyaránt foglalkoznak. Elsősorban azokra a gazdaságokra, melyeket a többkomponensű NPK-műtrágya kínálat érdekelheti, mely könnyen felszívódó mikrotápanyagokat tartalmaz stabil kelátok formájában.

Az AZOPLON termékek az egész vegetációs időszak alatt minden szükséges tápanyagot biztosítanak, melyekre szükség van a megfelelő növekedéshez és fejlődéshez. Az AZOPLON termékek kloridtól mentesek, így biztonságosak az érzékeny növényekre nézve is. Mezőgazdasági, gyümölcs- és zöldségnövények tápoldatozásához és levéltrágyázásához egyaránt ajánlott. A Grupa Azoty termékeit a hatékonyság és a működési gyorsaság különbözteti meg. A legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek. 

Folyamatosan fejlesztik a vízben teljesen oldódó FERTIPLON termékcsalád szilárd ásványi műtrágyáit. Ez egy olyan termékcsoport, mely közvetlenül tápoldatozáshoz vagy többkomponensű keverékek összeállítására szolgál a növény által könnyen felszívódó tápanyagokkal.

Műtrágyák tárolása

    • műtrágya tárolása
Az 500 kg tömeget meg nem haladó rugalmas konténereket legfeljebb 3 rétegű halmokban lehet tárolni, amennyiben tömegük meghaladja az 500 kg-ot, akkor csak 2 rétegű halmokban.