Menü

Küldetésünk

Miért foglalkozunk műtrágya importálással?

Az AF Analóg Kft. 1994-ben alapult, BT-ként, melyet 1997-ben 3 millió Ft-os törzstőkéjű Kft.-vé alakítottunk.  Válallkozásunk 100%-ban magán tulajdonú. 

Működésünk elsősorban az agrárszektor műtrágyával történő kiszolgálására alapoz, ami nem meglepő, annak fényében, hogy vezetőségünk felsőfokú agrár-végzetséggel rendelkezik.

KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGÜNK 90 %-BAN LENGYEL IMPORTRA ÉPÜL. LENGYEL PARTNEREINKKEL KIVÁLÓ ÜZLETI ÉS SZEMÉLYES KAPCSOLATOT ÉPÍTETTÜNK KI ÉS ERRE ALAPOZVA FOLYAMATOSAN BŐVÜL AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS GYÁRTÓ PARTNEREINKKEL, KÖLCSÖNÖS ELŐNYÖK ÉS TISZTESSÉGES KORREKT ÜZLETPOLITIKÁRA ALAPOZVA.


De jelen vagyunk a takarmány-gyártásban és az élelmiszer gyártásban is, mint alapanyag beszállítók. Folyamatosan fejlődünk és sikerünk egyik alapja, hogy cégünk kizárólag közvetlen a gyári kapcsolatból szerzi be és értékesíti árukínálatát.

Több, mint 15 éve egyeül képsviseljü - kizárólagos forgalmazási joggal - a Luvena SA. kiváló ár/érték arányú termékeit Magarországon és Romániában. A Luvena SA. a növény specifikus műtrágyák specialistája, mellyel követi a mai mezőgazdaság kihívásait, a precíziós mezőgazdaság feltételeihez alakalmazkodó alacsonyabb hatóanyag tartalmú termékeivel. Mára már Magyarországon a Luvena SA.gyártó márkái (Lubofos-Lubofoska-Luboplon) ismerősen csengenek gazdálkodói berkekben. 

Kíváncsi a Luvena termékekre? Kattintson a logóra!

Az AF. Analóg Kft. kínálati palettáján természetesen megtalálható a prémium kategóriába tartozó, a lengyel agráróriás a Grupa Azoty minőségi termékei. Együttműködésünk eredményeként a konszern mind az 5 tagvállalatával közvetlen kereskedelmi kapcsolatban állunk, melyek kielégítik a mezőgazdasági termelők és a kertészek növekvő igényeit.

Bizonyára ismerősek azoka a jól ismert márkanevek, mint a Polifoska termékcsalád, vagy a kiváló granulációval rendelkező nitrogén műtrágyák, mint a Pulan (34,4N) vagy a Salmag (27,5N).

Megtekintené a Prémium műtrágyákat? Kattintson a Grupa Azoty logóra!

A gazdálkodók Magyarországon is kezdik felismerni, hogy a tápanyag utánpótláson kívül a talaj fizikai és kémiai állapotára is figyelmet kell fordítani. Ezért négy éve megkezdtük a Liedmann Agro SA. talajjavító temékeinek- szintén közvetlenül gyári - kizárólagos forgalmazását. Név szerint: Wapniak Jurajski, Dolomag, Siarkomix. A kalcium-magnétium-kén, azok a mezo elemek, amire a növényeinknek jelentős mennyiségben szükségük van. Amennyiben a talaj fizikai és kémiai tulajdonságai megkívánják, szükség van a talajjavító anyagok használatára. A talajok javítása segíti a talaj tápanyag rendszerét, optimális mennyiségban javul a gyökérnövekedés és a talaj fizikai (nedvesség megtartó képesség, szerkezet) állapota. Az elsavanyodott talajokon végzett kalcium pótlás a talajban élő mikroorganizmusok számát is növeli.


Talajjavító műtrágya kínálatunkat a logóra kattintva tekintheti meg!

A fenti termékpalettán kívül természetesen Partnereink más, aktuálisan felmerülő műtrágya igényeit igyekszünk kielégíteni!

Keresse csapatunk bármely tagját bizalommal!